Horváth Natália üzente 13 éve

Èn is kis faluból származom, de igazán a mi sulink olyan volt, hogy mi a kirándulások során az összes kreatív helyete végigjártuk, az Örségtöl kezdve...Herend, Ajka üveggyár, stb...
Hát igen, Ildikó, nagyon hasonló a természetünk...bizonyos mértékig, bizonyos témákban én is szeretem a nyüzsit és a programszervezést!
Hát remélem, te is kapsz rendesen helyet azon a honlapon!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A médiákat nem lehet a neten fogni. A tévé tervez egy új honlapot indítani, nagyobb tárhellyel, és oda műsorrészek lesznek felrakva majd. Hogy abból mennyi lesz az enyém??? Igen, valóban nem nagyon volt más, mint a népművelő. De én még olyanokkal sem voltam tisztában gyerekkoromban, falusiként, hogy akár lehetnék cukrász, vagy fazekas, vagy mittudomén... Annyira már a népművelőt sem bánnám, mert elég közel áll hozzám a programszervezés, a nyüzsi, ma már tudnék vele mit kezdeni:)

Válasz

Horváth Natália üzente 13 éve

Ja, persze!!! Te, lehet ezt a tévét a neten fogni?...megnéznélek "élöben"...
A kreatív szakmával a szívemböl szóltál...de szerintem annak idején a népmüvelö szakon kívül másra nemigen volt lehetöség...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Műsorvezető vagyok rádiónál-tévénél. És nagyjából 35 éves koromra jöttem rá, hogy nekem valami kreatív szakmával kellett volna foglalkoznom. Csak nem volt előttem minta, nem volt semmi, amiből erre rájöhettem volna. Hát, így jártam:)

Válasz

Horváth Natália üzente 13 éve

A hímzést én is ódivatúnak találtam...meg aztán igencsak aprólékos meló...
Gobelin? hm.... A lila ruhás nö itt lóg a nappalimban....az Olvasó nöt (sárga ruhában)1 barinömnek varrtam ki...most meg évek óta hever a szekrényben 1 ízléses nöi akt....csak idö nincs hozzá...mert ha nekiállok, nem bírom letenni!!!!
Mit is dolgozol? Azt hiszem, láttam ám a lapodon...csak elfelejtettem....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

:) Mindjárt nézem a cserepeidet:) A hímzést én is kipróbáltam, de tovább nem mentem, mert nem érdekelt. Nekem az túl ósdinak tűnt, nem tudtam elképzelni a magam háztartásában. De a goblein nagyon érdekel, egyszer még lehet, hogy ráveszem magam, mert abban is a női alakok vonzanak, gyönyörű mintákat láttam, moderneket. Biztos, hogy egyszer még nekiállok. Bár most talán kicsit felpörög végre a szakmai életem is, és ebben is vannak lehetőségek, lehet, hogy nagyobb energiát fogok most abba fektetni. És lapozok a cserepeidre:)

Válasz

Horváth Natália üzente 13 éve

Gyöngy ügyben sajna nem tudok segíteni, az nekem teljesen kínai...
Hát igen...deku, gravír, porcelán-és üvegfestés...ez a három az én világom, és százezernyi lehetöség van benne, amiket ki kéne próbálni...
Régebben varrtam szép gobleneket, hímeztem, kötöttem, és horgoltam éveken keresztül. A horgolásban is minden elképzelhetöt és elképzelhetetlent, legyezöket, kalapokat, kosarakat kikeményítve....de még tökmelegítöt is!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

No, annyi mindent akarsz te is csinálni, hogy bele sem fér egy ember életébe. Én is mindig így vagyok:) Halomban állnak a gyöngyök is, és csak arra várnak, hogy valaki megtanítson a bonyolultabb motívumok elkészítésére is, mert a sima nyakláncokat és pántokat, sálakat már nagyon meguntam. Gyönyörű medálokat lehetne készíteni, ha értenék a képes leírásokból. Na, ez az, amit szerintem élőben kell valakitől megtanulnom:)

Válasz

Horváth Natália üzente 13 éve

Èn egyenlöre ki vagyok fogyva...csak üvegeim vannak...szép dunsztos meg borosüvegek...mert a java ugye gravírozásra van félretéve...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyjából én is így vagyok ezzel:) Már én is várom, hogy milyen kis csodákat lehet így készíteni, állnak és várnak már az üvegpoharak:)

Válasz

Horváth Natália üzente 13 éve

A szívem úgy dobog az ilyen gyönyörü rizspapíros alkotások láttán....de ha a közelébe jutok végre, jól bevásárolok belöle!!!!

Válasz

szabo gina üzente 13 éve

a lenyeg hogy van vegre egy ijen oldal is es van sok szep megcsodalni valo munka.kutyafuttaban feltoltottem egy par kepet,a tavalyi munkaimbol.mivelhogy a virag is a hobbyim hat osszekombinaltam oket.kivancsi vagyok a velemenyekre.persze meg kezdo szinten vagyok,de mar alakulok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nem én hoztam létre, csak amikor rátaláltam, nem volt rajta mozgás, élet. Kértem, hogy adják át a vezetését, illetve adják nekem, mert nem is volt akkor éppen vezetője. Aztán most itt tartunk. Nem volt rajta tartalom sem, én meg amúgyis nagyon lelkesen nézegettem a videókat mindenhol a neten, és gyorsan be is linkelte ide őket. Remélem, másoknak is tetszenek! És örülök, hogy kezd valami alakulni, örülök nektek, hogy itt vagytok!:)

Válasz

szabo gina üzente 13 éve

Nos kedves muvesztarsaim orulok hogy leteztek es kulon gratulalok ildikonak hogy letrehozta ezt a kozosseget.nekem mar nagyon reg hobbym a decoupage de igazabol csak a tavaj karacsonyra leggyintett meg a muzsa.amint idom lessz felteszem a munkaimat...ami meg amator szinten van persze.de hala nektek majd okosodunk es szepitjuk,fejlesszuk a munkainkat.udv.mindenkinek.tovabbi szep alkotasokat.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Azért veled se rossz beszélgetni ám:)

Válasz

Által Anikó üzente 13 éve

Én is örülök, hogy idetaláltál! Ildikó már kezdett kétségbe esni, hogy örök időkig csak velem beszélgethet itt (is).. .-))
Merthogy mindenki csak belép a klubba, de senki nem szólal meg... HAHÓÓÓÓ!!! MINDENKI!!! HALLJÁTOK?????? TESSÉK BEKAPCSOLÓDNI!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Örülünk, hogy itt vagy, és várjuk az alkotásaidat!:)

Válasz

szabo gina üzente 13 éve

koszi ari vagy hogy rogton irtal.nagyon erdekel engem is a szalvetta techika,van is par munkam majd felteszem.csak most fedeztem fel ezt az oldalt,de nagyon orulok neki.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Hát, vele nem nagyon találkozunk itt, a fórumon. Van egy saját honlapja is, amit a profilján megtalálsz. Gyönyörűen dolgozik. Én alapvetően nála szerettem bele a zsinórozásba is, és ebbe is. Ez rizspapírral és szalvétával, vagy eleve mintás rizspapírral készül. De ha gondolod, keresd meg őt tényleg a honlapján keresztül.

Válasz

szabo gina üzente 13 éve

hat ez tenyleg gyonyoru.en is kivancsi vagyok hogy csinaltad,mijen technikat hasznaltal?

Válasz